sprey boya Sırları

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli döşek kafalıkları yahut dolaplar bu alanda aşırı bir hava yuvarı oluşturmanın müessir bir yolunu sunar.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması yapıp etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan takip ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir sima kazandırmak isteyenler, ya da doğru zamanda ailesine yeni bir can taşlıklanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir hayat düzlükı muhtevain bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine harika ahenk sağlayıcı son aşama şık layihamların taraf aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden nitelikli ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve zahir tonlarda olan duvar renkleri olarak hakkındamıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında dünya vermektedir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği mevsim bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir cazibe beklabilir.

Zirda Marshall antrasit grilerini kodları ile bile verdik. “Daha detaylı değerlendirmek karınin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam kayranınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize eder katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli akak odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı görüş önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara şerik olacak istikrar grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Her dilde sırasıyla adidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlara da sprey boya yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları içerir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih antrasit gri boya edilerek, lüp atmosferine tefavüt katar. Vesair renklerle harmoni zarfında kullanılabilir. Güneş meydan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını antrasit gri boya griye boyarsanız sakin bir vasat yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere iye eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bâtınin ise gri duvar boyası sadık bir intihap olacaktır.

Report this wiki page